CLUB ESPORTIU VIGYM
CLUB ESPORTIU VIGYM

CONTACTE

CLUB ESPORTIU VIGYM
CARRER DE BALAGUER. ESCOLA DEL ROCIO
08620 SANT VICENÇ DELS HORTS.
TELEFÓN :  627272327

APUNTA'T!

Tens 3 Formes de fer-ho:

- TRUCAN'S al 627272327

- ENVIAN`S un e-mail! A través del nostre formulari de contacte o a Vigym_svh@hotmail.com.

-VINE A VEURE'NS dimarts i dijous de 17,15 a 18,15 al Gimnàs del Col.legi la Vinyala o de Dilluns a Divendres al gimnàs del Rocio de 17.30 a 20.00

 

FES-TE SOCI!!!

GAUDIRAS  D'UN MUNT D'AVANTATGUES:

 - Descompte mensual de la quota.

- Descompte setmanal al Campus d'estiu.

-Samarreta del club

 

NOMÉS PER 10 € ANUALS

T

 

            COMPETICIONS TEMPORADA                                     2018-2019                             

                                             RESULTATS

 

Comencem la temporada 2018/2019 amb molta força, ganes i energia.

A la competició amistosa celebrada el passat 12 de gener a Olot a la que van competir els nivells de BASE 6 i 7, cal destacar la 1ª posició de Naima Carmona a l’aparell de Barra al nivell de BASE 7B. Molt bona actuació per part de totes!

 

A la primera fase del Consell Escolar del Baix Llobregat celebrada a Esplugues el passat 26 de gener, a la que van participar les nostres gimnastes de Prebemjamí i Benjamí, destaquem a Prebenjamí, la 1ª posició de Nuria Lebrón, la 2ª d’Alexia Lopez, la 3ª de la Carla Paradell, la 4ª d’Ania Martínez i primeres per equips, enhorabona campiones! Les benjamines debutaven en aquest nivell i també ho van fer molt bé!

 

 

A la segona fase celebrada a Esparraguera, van competir els nivells d’Aleví, Infantil i Cadet. Destaquem la 1ª posició de Carla Rodríguez a Aleví A i l’equip format per Carla, Ilenia Lara, Naiara Lopez y Maria Jovaní segones. A la categoria d’Infantil A, la Marina Blasco 1ª i la Maria Carvajal 3ª i primeres per equips juntament amb l’Abril Fernández. A Cadet A la Marta Rodriguez va quedar 1ª. Enhorabona a totes!!

 

El passat 2 de febrer es va celebrar la primera fase de federació en la que van competir les nostres gimnastes de BASE 1 i BASE 3, molt bona actuació per part de totes i molts bons resultats, destaquem que Sira de B1 va quedar 7ª a terra i a potro.

 

 

El dia 9 de febrer es va celebrar la primera competició de les nostres gimnastes de BASE 6 i 7, molt bona actuació per part de les noies, a seguir treballant!!